Islamilaisen sharia-lain "ihanuuksia" Indonesiassa

Iltalehti kertoo artikkelissaan tiistaina 30.01.2018 seuraavaa:

Poliisi ajeli väkisin transsukupuolisten naisten tukat ja pakotti heidät miesten vaatteisiin Indonesiassa

Konservatiivisessa Pohjois-Acehissa poliisi ajoi väkisin transsukupuolisten naisten hiukset ja pakotti heidät pukeutumaan miesten vaatteisiin, Indonesian valtion media raportoi. Poliisin toimet ovat järkyttäneet sukupuolivähemmistöjä ja ihmisoikeuksista huolestuneita.

Viranomaiset olivat ajaneet transnaisten päät ja pakottaneet heidät miesten vaatteisiin osana "valmennusta", jossa heistä "tulee miehiä", poliisipäällikkö kertoi. Kiinniotetut käskettiin myös juoksemaan ja huutamaan kovaäänisesti, kunnes heidän "miesäänensä tulivat esiin", CNN raportoi.

Transsukupuolisuus on sukupuolisuuden ilmiö, jossa henkilön kokemus omasta sukupuoli-identiteetistään ei vastaa sitä biologista ja sosiaalista sukupuolta, johon hänet on syntymän yhteydessä määritelty. Transnaiset kokevat siis olevansa naisia ja transmiehet miehiä.

Sharialaki voimassa

[Poliisipäällikkö] Surianatan mukaan operaatio oli osa kampanjaa, jossa LGBT-ihmisiä estetään "vaikuttamasta haitallisesti" Indonesian seuraavaan sukupolveen.

Acehin provinssi on Indonesian ainoa osa, jossa islamilainen sharialaki on voimassa. Viime vuonna homoseksistä kiinni jääneitä miehiä kepitettiin provinssissa julkisesti.

Sopii jälleen kerran kysyä haluammeko muuallekin maailmaan ja Suomeenkin islamilaisen sharia-lain ja muita islamin "ihanuuksia"? Seuraus sellaisesta olisi katastrofaalinen ihmisoikeuksien kannalta. Siirtyisimme kertaheitolla alkeellisten kamelikuskien vuosisatoja vanhojen harhojen keskelle ja joutuisimme luopumaan demokratiasta ja tasa-arvosta. Kaikki alistettaisiin islamille ja uskonnollisille auktoriteeteille eli imaameille. Tässä jutussa mainittu "poliisi" on siis Indonesian Pohjois-Acehissa toimiva pelottava uskonnollinen poliisi, jollainen myös Iranissa on vallassa. Tuo uskonnollinen poliisi valvoo, että kansa on armotta alistettu sharia-laille. Hirvittävää!