Islam vainoaa homoja, lesboja ja transseksuaaleja

Katsoin äsken digiboxilta YLE TV2 HD kanavalta nauhoittamani brittiläisen dokumentin Reggie Yates: Britannian nuoret. Dokumentin aiheena oli Vähemmistöjen syrjityt homot. Siinä oli tosin mukana myös yksi musta transnainen, jota vainottiin vielä enemmän kuin homoja. Häntä heiteltiin pulloilla ja aasialaiset uhkailivat kaduilla tappavansa hänet kun hän kulkee ohi. En tunne Reggie Yatesia, mutta hän on ilmeisesti jonkinlainen englantilainen tutkiva journalisti. Hänkin on musta, joten kukaan ei voi syyttää tätä dokumenttia miksikään valkoisten ylistyslauluksi. Karu fakta oli, että valkoiset ovat suvaisevaisempia homoseksuaalien ja transihmisten suhteen kuin muut. Näin siis oli ainakin Englannissa.

Dokumentista selvisi inhottava totuus: mustat, aasialaiset ja muslimit eivät suureksi osaksi hyväksy homoja Englannissa! Tämä johtuu uskonnoista ja takapajuisista asenteista eli "kulttuurista".

Reggie oli esimerkiksi lähettänyt haastattelupyynnön 200:aan brittiläiseen (kyllä, kahteensataan!!!) moskeijaan koskien asenteita homoseksuaalisuuteen. Näistä kahdestasadasta ainoastaan yksi oli suostunut haastatteluun eli kyseisen moskeijan imaami totesi "yksityishenkilön roolissa" moskeijastaan riippumatta, että islam ei todellakaan hyväksy homoja. Arvaat varmaan miksi ne 199 muuta moskeijaa ja imaamia eivät olleet suostuneet haastatteluihin: ne eivät halua paljastaa islamin todellisia kasvoja televisiossa kaikelle kansalle.

Reggie myös haastatteli muslimeita kadulla ja kaikki olivat sitä mieltä, että homous on luonnotonta. Kävi lisäksi ilmi, että suuri osa jamaikalaistaustaisista mustista on uskovaisia homofoobikoita. Eräs puoliksi jamaikalaistaustan omaava lesbonainen paljasti Pride-kulkueessa Reggielle, että Jamaikalla homoutta pidetään "valkoisen miehen tautina". Siitä voit päätellä millainen asenne siis on.

Dokumentissa ehkä karuinta oli sympaattisen parikymppisen muslimitaustaisen homon Sohailin kohtalo. Hän on kasvanut Lontoossa ja vasta äskettäin tunnustanut itselleen olevansa homo. Sohailin pakistanilaistaustainen perhe oli nuuskinut hänen tietokoneensa www-selaimen historiaa ja he olivat silloin tajunneet, että Sohail piti miehistä.

Siitä alkoi Sohailin piina. Hänen yllään luettiin Koraania ja yritettiin karkottaa pahoja henkiä hänestä. Tämä kesti kuukausia. Sohail yritti itsemurhaa ja joutui lopulta pakenemaan vanhempiensa luota. Sohailin osoite on nyt salainen, jotta häntä ei voitaisi enää vainota. Hänen muslimiäitinsä oli sanonut, että jos Sohail olisi murhaaja, niin senkin he hyväksyisivät, mutta homoutta he eivät hyväksy. Sohailille oli koko hänen elämänsä ajan Englannissa opetettu, että homot pitää tappaa heittämällä heidät katolta alas, islamin oppien mukaan!

On järkyttävää nähdä näitä ihmiskohtaloita, joita ahdasmieliset ja alkeelliset uskonnot aiheuttavat.

Ostin kaupasta yhden limenmakuisen Bacardi Breezer limuviinan, pistin pakastimeen ja join pois. Pieni rentoutuminen oli tuon kamalan dokumentin jälkeen tarpeen. Voi vittu, että vituttaa.