Vanhan blogin järkevöittäminen

Editoin äsken erästä vanhaa kannabisaiheista blogiani hieman fiksumpaan muotoon. Yhdessä lauseessa tulin herjanneeksi tiettyä ihmisryhmää "räppipelleiksi" ja sanoin, että pilvi tyhmistää heitä entisestään.

Olen tullut siihen lopputulokseen, että musiikkimaku ei kerrokaan älykkyydestä tai sen puutteesta. Nimittäin olen konkreettisesti törmännyt ainakin kolmeen järkevänä pitämäämi ihmiseen ja he ovat kuunnelleet myöskin räppiä. Näin ollen parasta korjata blogi vastaamaan todellisuutta.

Kuunnelkoot kukin mitä haluaa ilman, että siitä syyllistetään tai herjataan millään tavalla.

Itsekin ostin yhden räppilevyn joskus vuosi tai pari sitten. Se on Tone Loc:in levy, jossa on hänen hittinsä Wild Thing. Levy taitaa formaatiltaan olla Maxisingle-CD ja siinä on muistaakseni neljä biisiä. Sen tyylistä räppiä minäkin voin kuunnella, mutta ei näitä Tiihosia ja Elastisia kyllä pysty meikäläinen kestämään - se on pakko myöntää. Mutta vittu, jos joku niitäkin diggaa, niin siitä vaan sitten. Pelkään kyllä tosissani edelleen, että voiko siitä olla jotain haittaa, mutta ainahan uusia asioita on kammoksuttu tietyissä piireissä. Taidan olla liian vanha moiseen touhuun, mutta toisaalta haluan myös sanoa suoraan jos itse inhoan jotain musiikkia. Se ei tarkoita etteikö joku muu voisi siitä samasta musiikista pitää. Makuasioistahan on lopulta kyse.