Who's Next kelanauha saapui

Ovikelloni soi klo 11:45. Arvelin, että kyseessä on postinjakaja, sillä pakettien seurannasta näin aamulla, että The Who Who's Next (1971) 3¾ IPS kelanauhani on kuljetuksessa kohti kotiani. Huusin: "Tulossa ollaan!" ja kiiruhdin kohti ovea. Nainen ojensi minulle isohkon, mutta kevyen paketin ja pari jotain lehteä, joista en katsonut mitä ne olivat. Ehkä jotain S-ryhmän mainospaskaa tai vastaavaa.

Avasin paketin ja siellä oli tosiaankin se hieno Who's Next! Jätin erittäin positiivisen eBay-palautteen myyjälle. Tässä neljä kuvaa:

the who whos next reel box front
the who whos next reel box back
the who whos next reel tape
the who whos next reel box side

Olin vuonna 2007 The Whon maailmankiertueella Helsingin keikalla. Keikka oli onnistunut, mutta kitaristi ja pääasiallinen biisintekijä Pete Townshend ja laulaja Roger Daltrey olivat ainoat alkuperäisjäsenet. Keith Moon kuoli jo vuonna 1978 ja John Entwistle vuonna 2002. Bassossa oli Pino Palladino ja rummuissa Ringo Starrin poika Zak Starkey. Keikka oli siis hyvä huolimatta siitä, että kaksi legendaarista alkuperäisjäsentä oli poissa. Townshend ei tosin soittanut enää Gibson SG:tä tai Les Paulia, vaan Fender Stratocasteria. Eikä vahvistimina ollut seinää Hiwattin vahvistimia ja kaappeja, vaan käsittääkseni jotain Fenderin komboja. En ole täysin varma noista vahvareista.

Ostin tuolta kiertueelta hienon Won't Get Fooled Again T-paidan, mutta olen lihonut sen verran, että se ei tahdo oikein sopia enää mahan kohdalta.