Bridge Of Sighs kelanauha voitettu

Sähisin taas eilen myöhään illalla hieman eBayssä. Olin jo aika pitkään tehnyt hakua "trower reel", mutta muutama päivä sitten se löysi tuloksen. Voitin 27.11.2017 klo 23:51 Robin Trower Bridge Of Sighs (1974) 3¾ IPS kelanauhan hintaan 202,50 USD. Huutajia oli minun lisäkseni vain yksi ja hänen maksimihuutonsa oli tasan $200.

Bridge Of Sighs on erinomainen albumi ja Trowerin läpimurto sooloartistina. Voittamani versio ei kuitenkaan ole missään mint-kunnossa eli siinä on laatikossa paljonkin kulumaa, mutta ei voi mitään. Kyseessä on varhainen painos, sillä Wikipedia sanoo:

Early printings of the original album cover had the front image upside-down and were more greenish in colour.

Minun voittamassani kelanauhassa kansi on juuri tuollainen vihertävään päin oleva värisävyltään.

Myyjällä on pieni käytettyjä tavaroita myyvä yritys Texasissa, USA:ssa. Hänen toimintansa oli kiitettävän ripeää. Alle puolen tunnin kuluttua PayPal-maksustani eBayltä tuli sähköpostia, että myyjä on lähettänyt paketin Suomeen. Kohde ei ollut Global Shipping Programin alaisuudessa, joten se tulee normaalisti USPS-postin välityksellä. Onneksi kuitenkin myyjä oli laittanut kohteen kirjattuna lähetyksenä eli voin seurata sen etenemistä seurantakoodin avulla. On mukavaa tehdä bisnestä ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät käyttää kirjattuja lähetyksiä. Vastaanottajahan ne maksaa ja paljon mieluummin minä ainakin maksan vähän ylimääräistä seurannasta kuin kiroilen hukkunutta pakettia, josta kukaan ei tiedä minne se meni!