Tyttö suunnitteli islamistisia pommi-iskuja kouluihin Tanskassa

Iltalehden verkkoversio kirjoitti perjantaina 24.11.2017 seuraavaa:

17-vuotias tanskalaistyttö suunnitteli pommi-iskuja kouluihin

Tanskan korkein oikeus on todennut 17-vuotiaan tytön syylliseksi pommi-iskujen suunnitteluun.

Uutistoimisto Reutersin mukaan 17-vuotias tyttö oli tarjoutunut taistelemaan Islamilaisen valtion puolesta ja suunnitellut pommi-iskuja kahteen kouluun. Tanskan television DR:n mukaan toinen kouluista oli juutalainen.

Korkein oikeus piti siis voimassa Holbaekin alueoikeuden toukokuussa antaman tuomion, jonka mukaan tyttö oli syyllinen terroristi-iskun yritykseen.

Tyttö pidätettiin kotonaan tammikuussa viime vuonna, kun hän oli 15-vuotias. Tyttö sai syytteen iskujen suunnittelusta hankittuaan pommin valmistukseen tarvittavia kemikaaleja.

Aiemmassa blogissani Tilanne terrorismirintamalla: Boko Haram ja ISIS kerroin jo rohkeasti totuuden eli sen, että terrori-iskujen takana on erittäin usein uskonnollista fanaattisuutta. Hyvinä esimerkkeinä mainitsin islamistiset Boko Haram ja ISIS -terroristijärjestöt, jotka molemmat levittävät pelkoa, kauhua, tuhoa ja kuolemaa eri puolilla maailmaa. Valitettavan useinhan kuulemme täysin naurettavan väitteen, jonka mukaan terrorismilla ja uskonnolla ei ole koskaan missään nimessä mitään tekemistä keskenään! Se on niin törkeää valehtelua, että vaikea uskoa kenenkään voivan edes esittää mitään niin hullua.

Eilinen Iltalehden uutinen Tanskasta vahvistaa väitteeni totuudenmukaisuuden. Huomaa, että "tyttö oli tarjoutunut taistelemaan Islamilaisen valtion puolesta ja suunnitellut pommi-iskuja kahteen kouluun". Toisin sanoen ISIS oli aivopessyt 15-vuotiaan tyttöparan pään niin sekaisin, että pommi-iskuun tarvittavat kemikaalitkin oli jo hankittuna. Toinen isku olisi kohdistunut juutalaiseen kouluun, joten on aivan selvää, että kyseessä oli uskonnollisesti motivoitunut terrorismi, jossa islam nähtiin ylivertaisena ideologiana ja juutalaisia sitä vastoin vainottiin. On aivan turhaa yrittää väittää, että uskonnolla ei olisi asian kanssa tekemistä.

On muuten mielenkiintoista, että Suomi24 Keskustelufoorumilla on Boikotit-niminen osastonsa. Siellä vaaditaan suureen ääneen boikotoimaan Israelia ja boikottiketjut saavat olla palstalla aivan vapaasti. Kun laitoin kyseiselle palstalle linkin omaan blogiini Karu totuus islamilaisista maista ja ehdotin, että boikotoidaan islamilaisia maita, niin koko kirjoitus poistettiin sieltä. Siis Suomi24:n moderaattoreiden mukaan juutalaisia valtioita saa kehottaa boikotoimaan, mutta islamilaisia valtioita ei saakaan! Sellaista siis on sananvapaus Suomessa. Siitäkin olen kirjoittanut aiemmin blogissani Suomessa sananvapaus on kuin Neuvostoliitossa.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-11-25: Linkki tähän blogiin sensuroitiin pois Aihe Vapaa palstalta, sillä sananvapautta ei Suomessa suvaita.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-11-25: Laitoin juttuni uudelleen ja se poistettiin taas. Suomi on sensuuripellejen hallinnassa.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-11-28: Iltalehden verkkoversio kirjoittaa 27.11.2017 seuraavaa:

Tanskalaistytölle kahdeksan vuotta vankeutta pommi-iskujen suunnittelusta

Vetoomustuomioistuin kovensi tytön tuomiota.

Tuomio koveni kahdella vuodella, sillä käräjillä hän sai kuuden vuoden tuomion.

Kundbyn pikkukylässä asunut Natascha Colding-Olsen jäi kiinni viime vuoden tammikuussa. Hän oli tuolloin 15-vuotias.

Oikeuden mukaan hän aikoi tehdä pommi-iskun kahteen kouluun. Hän oli hankkinut kemikaaleja, joista olisi voinut valmistaa useissa Euroopassa tehdyissä terrori-iskuissakin käytettyä TATP-räjähdettä.

Kahdeksan vuotta on aivan liian pieni tuomio. 30 vuotta olisi ollut sopivampi.