Tissiposki-Tiihonen lopettaa uransa

YLE on pahasti rappiolla. Katsoin äsken teksti-tv:tä ja valtakunnan ykkösuutisena pääsivulla on uutinen Tissiposki-Tiihosen uran lopettamisesta:

yle tekstitv rappio

Ei saatana, luuleeko ne siellä YLE:llä, että tuo Cheek-uutinen todellakin on niin helvetin tärkeä, että sen pitää olla etusivulla ensimmäisenä? Voi vittu!

Sama juttu on kyllä Iltalehdessä ja Iltasanomissakin, kumpikin on nostanut Cheekin jalustalle ja ykkösuutiseksi. Se on kyllä kieltämättä erittäin positiivista, että Cheek lopettaa. Kunpa se vitun Elastinen ja muut räppärit tajuaisivat tehdä samoin. Ei sitä niiden sysipaskaa "musiikkia" selväjärkinen ihminen kestä kuunnella sekuntiakaan.

Vanha kaverini Pete kirjoitti kesällä lyhyen ja ytimekkään runon Profeetat, joka kertoo Cheekistä ja Elasta. Ei kai minulla siihen ole paljon lisättävää.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-11-16: Taitava bisnesmies kun on, Tissiposki-Tiihonen ajoitti ilmoituksensa uransa loppumisesta taktisesti uuden singlen julkaisua ennen. Tänään torstaina on julkaistu uusi kammottava biisi Enkelit, joka on tuttua Cheekiä eli täyttä paskaa. Hyi saatana!

Tissiposki-Tiihonen kehuu vielä omaa tuotostaan Iltalehdessä:

iltalehti tissiposki tiihonen