Live At Leeds kelanauha saapui

Huono uutinen on se, että olen tänään poissa töistä lievässä kuumeessa ja päänsäryssä. Otin aamulla Burana 600mg tabletin ja olo on jo hieman parempi. Kello on nyt klo 11:36. Nukuin myöhään ja heräsin klo 10:40 UPS:in Mikon soittoon. Sanoin hänelle, että paikalla ollaan ja paketin voi tuoda. Aika-arvioksi Mikko antoi tällä kertaa maksimissaan noin tunnin, mutta arveli silti, että paketti olisi todennäköisesti perillä melko piankin.

Nousin siis reippaasti ylös odottelemaan pakettia ja laitoin kahvit kiehumaan. Ovisummerini soikin jo klo 11:10. Ihmettelin kuitenkin, sillä ovipuhelimesta olin kuulevinani naisen äänen enkä Mikon. Mietin, että voisiko se nyt ollakin joku mainostenjakaja, joka soittaisi juuri minun ovisummeriani päästääkseen rappuun. En nimittäin saanut selvää siitä mitä nainen sanoi. Outo yhteensattuma se olisi. Avasin kuitenkin oven ja toiveikkaasti odottelin josko se paketti olisi sittenkin tulossa.

UPS:in kuriirihan sieltä hissistä astui ulos, mutta kyseessä oli tosiaan nainen. Sanoin hänelle, että odotin Mikkoa, joka minulle oli soittanut ja joka oli jo toimittanut monta pakettia aiemmin. Nainen vastasi, että häntä koulutetaan nyt tähän reittiin ja hän harjoittelee sitä. Kuittasin paketin ja kaikki sujui hyvin. Minulle on aivan sama tuoko paketit mies, nainen vai muunsukupuolinen kunhan homma hoituu ripeästi ja luotettavasti. Kaikkia töitä voi tehdä sukupuolesta riippumatta jos osaamista ja kiinnostusta on.

Aivan kuten olin etukäteen arvannut, paketissa oli The Who Live At Leeds (1970) kelanauha nopeudella 7½ IPS. Se on nyt siis pienien hankaluuksien jälkeen viimeinkin perillä. Myyjähän meinasi jo omavaltaisesti perua kaupan kun oli vahingossa valinnut Global Shipping Programin ymmärtämättä mitä se tarkoittaa! Sain kuitenkin hänelle taottua järkeä päähän ja kauppa syntyi sovitusti. Hyvä näin.

Huomannet alla olevista kuvista, että laatikko ei ole missään täydellisessä kunnossa. Myyjä kuitenkin kuvaili sen rehellisesti eli eBayn ilmoituksessa oli selvät kuvat ja sanallisestikin hän oli sanonut: "The box is in a bit rough shape" (tms.). Olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen tähän. Luulin nimittäin myynti-ilmoitusten kuvien perusteella, että boxin reunat olisivat suurinpiirtein irti ja putoamassa pois, mutta niin huonossa kunnossa se ei olekaan. Pieniä kosmeettisia vaurioita toki on ja laatikko on selvästi elämää nähnyt, mutta ei auta valittaa!

Näitä ei kuitenkaan usein liiku. Tässä neljä kuvaa:

the who live at leeds reel box front
the who live at leeds reel box back
the who live at leeds reel box side
the who live at leeds reel tape

Nyt yritän "doupata" itseäni kuntoon juomalla kuumaa ja syömällä C-vitamiinia.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-11-08: Jätin tietenkin erittäin positiivisen eBay-palautteen myyjälle!