Sähinää yöllä ja päivällä

Valvoin taas myöhään ja kävin myös eBayssä. Päähäni pälkähti noin klo 2 yöllä laittaa hakusanat "abba reel". Koin positiivisen yllätyksen, sillä aiemmin tarkkailemani Abban Voulez-Vous (1979) 3¾ IPS kelanauha olikin ilmestynyt myyntiin. Myyjänä oli vanha tuttuni eli amerikkalainen hippi Ken. En tiedä olinko aiemmin tulkinnut väärin. Ehkä Ken ei saanutkaan myydyksi tätä kohdetta ja oli vain sulkenut sen välillä. Luulin nimittäin, että se oli myyty jo. Toinen vaihtoehto on, että Kenillä on ollut useampi kappale hallussaan. Joka tapauksessa kunnoksi hän oli merkinnyt "MINT", joten laatikko ja nauha ovat varmasti lähes täydellisessä iskussa! Tein Buy It Now oston samantien hintaan 79,95 USD.

Jostain syystä en saanut unta ja pyörin sängyssä vielä ainakin klo 6 aikoihin aamulla. Nukahdettuani unenlaatu oli surkea eli näin sekavia painajaisia ja heräilin koko ajan. Lopulta sain onneksi nukuttua kunnolla. Heräsin itse asiassa vasta äsken noin klo 14:20. Tänään on muuten syntymäpäiväni, mutta en juhli sitä mitenkään. Ei tässä iässä enää mitään juhlia jaksa alkaa järjestämään. Päätin kuitenkin ostaa itselleni vielä yhden kelanauhan.

Kyseessä oli Deep Purplen debyyttialbumi Shades of Deep Purple (1968) 3¾ IPS nauhanopeudella. Tätä esikoisalbumia ei Wikipedian mukaan aikoinaan Englannissa paljonkaan arvostettu, mutta USA:ssa sitä markkinoitiin voimakkaasti ja menestys oli tuntuvaa. Kelanauha oli myynnissä myöskin tutulla myyjällä eli Willyllä Saksasta. Willyllä on yli 6500 positiivista palautetta eBayssä ja positiivisten kokonaismäärä on täydet 100%. Hänen myymänsä tavarat vastaavat täsmällisesti annettuja kuvauksia ja ne toimitetaan maailmalle nopeasti huolellisesti paketoituina.

Willy myös hoitaa kommunikaation asiakkaan suuntaan mallikkaasti eli hän on jo ainakin kaksi kertaa pelastanut minut Suomen Postin virheiltä. Viimeksihän Sugarloaf kelanauha oli postitettu Suomeen ja se lojui viikon Hakaniemen Postissa. Kun huolestuin siitä, että nauhaa ei ollut saapunut, otin yhteyttä Willyyn ja hän tutki seurantakoodin avulla, että paketti oli mennyt Hakaniemeen. Mutta ongelmana oli se, että minulle ei ollut tullut mitään saapumisilmoitusta kirjatusta lähetyksestä! Onneksi seurantakoodin avulla paketin pystyi noutamaan. Näin on käynyt jonkun kerran aiemminkin Willyn paketin suhteen ja silloinkin tilanne ratkesi samalla tavalla.