Ongelmia Nordean nettipankissa

Voi vittu. Käytin ensimmäistä kertaa Nordea Tunnuslukusovellusta ja huonostihan se meni. Olin tehnyt kaiken oikein, mutta Nordean palvelimilla oli ainakin kahden tunnin ajan ongelmia ja sain jatkuvasti rasittavaa virheilmoitusta: Palvelu ei ole käytössä. Kokeile vähän ajan päästä uudelleen.

Minun piti hoitaa maksu sivustoni kolttonen.fi lisälevytilasta ja myös hoitaa Spencer Davis Group Spencer Davis' Greatest Hits kelanauhan nettitullaus. Useiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen sain levytilan maksettua, mutta sitten tuli taas niin kauan noita virheitä, että katsoin parhaaksi katsoa välillä televisiota ja palata takaisin uudelleen.

Sain äsken tehtyä nettitullauksen ja Spencer Davis' Greatest Hits on taatusti noudettavissa hyvin pian ensi viikon alussa. Sen myynyt amerikkalainen Steven oli nyt myös laittanut pyytämäni laskun Clear Lightin Clear Light kelanauhasta, joten hoidin senkin PayPalin kautta pois alta. Pelkäsin jo hieman miksi hän viivytteli laskun kanssa. Aloin miettiä oliko hän pyytänyt kelanauhasta liian pientä summaa ja halusi purkaa kaupan. Pelkoni oli onneksi turhaa ja kauppa on sinetöity. Nyt ei muuta kuin odotellaan paketin saapumista ja toivotaan, että kaikki menee hyvin.