Shock Treatment kelanauha hankittu

Jatkoin öistä sähinääni eBayssä ja tutkin vanhan tutun myyjän, amerikkalaisen Kenin kelanauhatarjontaa. Hänellä olikin myynnissä yli 400 kelanauhaa, joista uusimmat hän oli listannut aivan lähipäivinä. Järjestin listauksen siten, että uusimpina listatut tulivat ensimmäisinä ja aloin tutkimaan mitä Ken oli laittanut äskettäin myyntiin.

Havaitsin, että Edgar Winter Groupin Shock Treatment (1974) oli myynnissä alle 30 USD hintaan! Nauhanopeus oli 3¾ IPS ja kunnoksi Ken oli ilmoittanut "NEAR MINT". Ihmettelin siis alhaista hintaa, sillä Edgar Winter on tehnyt hyvää musiikkia vaikka hän olikin täysin sekopäinen skientologi. En tiedä koska Edgar hurahti L. Ron Hubbardin sairaisiin oppeihin, mutta käsittääkseni hän oli tuossa lahkossa maksavana jäsenenä vuosikymmeniä. Ja itse asiassa on varmaan yhä edelleenkin.

Koekuuntelin albumia ennen ostopäätöstäni YouTubessa ja totesin, että siinä on ihan hyviä biisejä. YouTuben kommenteissa väitettiin muuten Edgarin kuolleen 5 vuotta sitten, mutta kun äsken tarkistin asian Wikipediasta, hän on edelleen elossa ja täyttää 28.12.2017 71 vuotta jos siihen asti vielä elää.

Joka tapauksessa päätin, että tähän hintaan Shock Treatment kyllä kelpaa minulle ja ostin sen ilman pitempää harkinta-aikaa.