Clear Light psykedeelinen kelanauha hankittu

Istuskelin taas illalla sohvallani ja tarkkailin eBayn kelanauhatarjontaa. Kalastelin jälleen psykedeelisiä kelanauhoja hakusanoilla "reel psych". Tällä kertaa eteeni osui yllättäen ihan mielenkiintoinen bändi nimeltä Clear Light. En ollut ennen kuullut tästä yhtyeestä, mutta sain Wikipediasta selville, että kyseessä on Kalifornian psykedeliaa 1960-luvun kiihkeiltä vuosilta. Itse asiassa tämä bändi julkaisi vain yhden albumin ja se oli bändin itsensä niminen. Julkaisuvuosi oli 1967 eli siitä on nyt 50 vuotta aikaa.

Ihan sattumalta tämä kelanauha on samalta amerikkalaiselta myyjältä kuin vähän aikaa sitten ostamani Spencer Davis Group Spencer Davis' Greatest Hits (1968). Nauhanopeus tässä nauhassa on 3¾ IPS. En tiedä mitä kyseinen myyjä touhuaa, mutta hänen kohteissaan ei ole suoraan nähtävissä postituskuluja vaikka ne lähes kaikilla yleensä on mainittuna. Niinpä nytkin tein Buy It Now oston hintaan 125 USD, mutta joudun odottamaan myyjältä laskua ja kokonaissummaa. Olisi kätevämpää hoitaa kaikki yhdellä klikkauksella, mutta hoituu se tietysti näinkin.

Myyjä on kyllä rehellinen, ei siinä mitään. Hänellä on jo yli 15 000 positiivista palautetta ja niiden osuus kaikista palautteista on kunnioitettavat 99,8%. Tämän kohteen hän oli ilmoittanut saatesanoilla "VERY RARE".