Buddy Miles Live kelanauha saapui

Puhelimeni soi aika tasan tarkkaan klo 14 ja aavistukseni oli, että kyseessä saattaisi olla UPS:in kuriiri. Niinhän se olikin ja luuristani kuului:"Mikko tässä UPS:ilta, terve. Sinulle olisi paketti tulossa, oletko tänään kotona?". Vastasin, että olen ja kyselin osaako hän yhtään arvioida mihin aikaan paketti suurinpiirtein tulisi. Hän vastasi, että ennen klo 15 luultavasti. Sanoin hänelle, että se sopii hyvin ja käskin soittaa alhaalla ovisummeria kun hän saapuu.

Ostoaikojen perusteella veikkaukseni oli, että tässä paketissa voisi olla joko John Mayall With Eric Clapton Bluesbreakers (1966) 3¾ IPS tai Buddy Miles Live (1971) 7½ IPS tupla-albumi. Molemmat ovat minulle hyvin tärkeitä.

Tällä kertaa Mikon arvio toimitusajankohdasta ei osunut ihan oikeaan. Hänelle tuli matkalla jotain odottamattomia ongelmia ja sainkin paketin vasta klo 16. Myöhästyminen ei kuitenkaan haitannut mitään. Paketissa oli Buddy Miles Live. Laitan tähän kolme kuvaa. Kuten huomaat, laatikon reunoissa on pikkuisen vauriota eli se on saanut kaikkien näiden vuosien varrella vähän siipeensä. Laatikossa on myös tahraantumista havaittavissa.

buddy miles live reel box front
buddy miles live reel box back

Koska kyseessä on tosiaan tupla-albumi ja nopeus on 7½ IPS, niin kelassa on oltava reilusti nauhaa:

buddy miles live reel

Tarkistin eBayn kautta omilta sivuiltani Bluesbreakers kelanauhan tilanteen. Seurantakoodin mukaan viimeisin tieto on eiliseltä maanantailta 30.10.2017 ja silloin paketti on ollut Kööpenhaminassa. En yhtään tiedä mitä kautta se tulee, mutta saattaa olla, että se menee seuraavaksi Saksaan ja sieltä vasta Helsinkiin. Johtuen tuon kelanauhan äärimmäisestä harvinaisuudesta ja haluttavuudesta, olin hieman huolissani, mutta hyvinhän tuo postitus näkyy sujuvan. Ainakin seuranta todisti, että myyjä lähetti paketin oikein Global Shipping Programin kautta. Uskallan varovaisesti toivoa, että paketti olisi turvallisesti hyppysissäni vielä tämän viikon aikana.