Suomi paapoo taas terroristeja

Tämä viikko ei ala hyvin! Iltalehden verkkoversio kirjoittaa tänään maanantaina 30.10.2017 seuraavasti:

Ekstra Bladet: Tanskassa vangittuna oleva Suomen kansalainen, 24, kuului Manchesterin radikaali-islamistien verkostoon

Tammikuussa kiinniotettua, somalialaista syntyperää olevaa Suomen kansalaista syytetään Tanskassa terrorismirikoksista.

24-vuotias Suomen kansalainen on ollut jo kuukausien ajan vangittuna terrorismirikoksesta epäiltynä Tanskan Århusissa. Tanskalainen Ekstra Bladet -lehti kertoo tänään, että syytetty on aiemmin kuulunut vakavasti radikalisoituneeseen islamistiseen verkostoon Britannian Manchesterissa.

Syytetty suomalainen on Ekstra Bladetin mukaan asunut myös Manchesterissä, missä libyalaissyntyinen Isis-terroristi Salman Abedi, 22, räjäytti itsensä Ariana Granden konsertin päätteeksi viime toukokuussa. 22 ihmistä kuoli ja yli sata ihmistä haavoittui verisessä iskussa. Tanskassa vankeudessa istuvan Suomen kansalaisen uskotaan kuuluneen täsmälleen samaan jihadistiverkostoon Manchesterissa.

Syytetty Suomen kansalainen on vaihtanut Tanskassa asuessaan nimensä. Ekstra Bladet tunnisti kuitenkin miehen henkilöllisyyden sen jälkeen, kun brittimedia oli epäillyt hänen ja toisen somalialaissyntyisen syytetyn kuuluneen aiemmin Manchesterin islamistiverkostoon.

Mies voidaan karkottaa Suomeen, jos hänet todetaan Tanskassa syylliseksi terrorismirikoksiin.

Olen shokissa! Suomessa todellakin paapotaan järkyttävällä tavalla terroristeja! Kai sinä luit mitä tuossa Iltalehden jutun lopussa sanottiin. Jos meni ohi, niin tässä vielä uudelleen korostettuna:

Mies voidaan karkottaa Suomeen, jos hänet todetaan Tanskassa syylliseksi terrorismirikoksiin.

Olen jo monta kertaa vaatinut, että kaikenlaisilta terroristeilta ja heidän tukijoiltaan, ISIS:in jäseniltä ja vastaavilta pitää viipymättä ottaa Suomen kansalaisuus pois! Mieti nyt jumalauta jos ja kun tuo terroristi tuomitaan Tanskassa niin mihin hänet sieltä karkotetaan? SUOMEEN!

Halutaanko me todellakin ottaa tänne Suomeen tuollainen vitun terroristi, joka kuului Manchesterin pahamaineiseen terroristisoluun?

Miksi viranomaiset eivät tee mitään?

TÄMÄ ON JÄRKYTTÄVÄÄ TOIMINTAA! Mikäli lainsäädännössä on ongelmia, jotka estävät tai hidastavat kansallisuuden mitätöinnin, niin lakia pitää viipymättä korjata! Aivan sama vaikka se vaatisi ihan perustuslakiin kajoamisen. Nämä asiat pitää ottaa vakavasti!

Ei helvetti hei, siellä hallitus pohtii saako Alkon lonkerot tulla myyntiin maitokauppoihin eikä toimi TURVALLISUUDEN hyväksi!