Jeff Beck Group kelanauha saapui

Sain taas tänään keskellä päivää puhelinsoiton ja soittaja oli UPS:in kuriiri. Hän kyseli voiko hän toimittaa paketin kotiini iltapäivällä. Vastasin, että ei valitettavasti onnistu, sillä olen töissä, mutta kysyin samalla tutun vastakysymyksen: "Voisitko jättää paketin Ekoloon noudettavaksi?". Hän vastasi, että se kyllä onnistuu. Paketti olisi noudettavissa jo klo 14 jälkeen, mutta lähdin töistä vasta klo 17:27. Surkeasta räntäsäästä huolimatta bussit tuntuivat kulkevan aikataulun mukaan ja olinkin Hakaniemessä klo 18 tienoilla.

Tiesin taas, että paketissa olisi oltava jokin tilaamistani kelanauhoista, mutta minulla ei ollut aavistustakaan mikä se olisi. Paketin nouto Ekolosta sujui ongelmitta kuten aina ennenkin, mutta jostain syystä paketti oli järkyttävän iso. Se mahtui selkäreppuuni vain juuri ja juuri. Menin Ekolosta suoraan metrolla Sörnäisiin. Perille päästyäni poikkesin S-Marketissa ostamassa sipsejä ja pari pientä tölkkiä sokerillista Coca-Colaa. En juo nykyään enää usein limsaa tai energiajuomia, mutta ajattelin, että tänään voisi Survivorin uutta jaksoa katsellessa syödä minipussin sipsejä ja juoda vähän colaa.

Kotona laitoin tölkit jääkaappiin, otin esiin sakset ja ryhdyin avaamaan valtavaa pakettia. Sisällä oli Jeff Beck Group Jeff Beck Group (1972), joka tunnetaan myös epävirallisella lempinimellä Orange Album. Lempinimi johtuu tietenkin siitä, että albumin kannessa on appelsiini. En kylläkään tajua mikä appelsiinin pointtina on, mutta samapa tuo, siinä kannessa se joka tapauksessa on. Tässä on kolme kuvaa.

jeff beck group orange album reel box front
jeff beck group orange album reel box back
jeff beck group orange album reel

Entäs se kelanauhan paljon puhumani harvinaisuusaste? En tiedä, en ole varma asiasta, mutta luulisin, että on melkoisen harvinainen! Perusteeni ovat ne tutut eli:

Hintahan tällä kelanauhalla oli ihan kohtuullinen eli kerrankin ei tarvinnut maksaa itseään kipeäksi saadakseen hyvää tavaraa.