Barrabás kelanauha saapui

Sain taas tänään keskellä päivää tietoa UPS:ilta paketin saapumisesta, mutta tällä kertaa kukaan ei soittanut minulle. Ilmeisesti toimitusta oli yritetty suoraan kotiini, mutta kukaan ei ollut paikalla. Kuriiri lähetti tekstiviestin, jonka mukaan paketti on noudettavissa noutopisteestä klo 17:30 jälkeen. Varmistin saamallani seurantakoodilla UPS:in sivuilta, että noutopiste taatusti on Hakaniemen Ekolo. Ja sehän se onneksi oli.

Lähdin töistä bussilla klo 17:33 ja olin Ekolossa arviolta klo 18. Jälleen oli ongelmatonta toimintaa UPS:ilta ja Ekololta, eli näytin passini ja sain paketin haltuuni nopeasti. Olin jo etukäteen aavistellut, että tämä paketti olisi ehkä amerikkalaisen Kenin lähettämä hyvin harvinainen Barrabas Barrabas (1972) kelanauha. Satuin olemaan tällä kertaa oikeassa!

En tiedä menetänkö jo uskottavuuttani puhuessani koko ajan näistä harvinaisista kelanauhoista, mutta ei kai tässä oikein muutakaan voi kuin yrittää kuvata hankintojaan totuudenmukaisesti. Jos löydät helposti tämänkin kelanauhan jostain, niin onnea vaan sinulle! Ei näitä tosiaankaan puissa kasva. Vinyyliversiot ovat valtavasti yleisempiä ja uskon kyllä Kenin kertomukseen, että Barrabas on harvinaista herkkua kelanauhaformaatissa. Muutenkaan tämä bändi ei ole ollut mikään megaluokan nimi Länsi-USA:n ja Euroopan kulttisuosiostaan huolimatta. Niinpä väittäisin, että tuskinpa RCA on julkaissut tätä 7½ IPS kelanauhaa kovinkaan suurta määrää.

Kansitaide on periaatteessa yksinkertainen, mutta värit ovat loistavat ja kuva erittäin uskomaton! En muuten ole saanut selville tarkoittaako "Barrabas" yhtään mitään millään kielellä. Google ei ainakaan asiassa auttanut ollenkaan. Ei myöskään Spanish-English kääntäjä antanut sanalle mitään merkitystä. Tarkkaan ottaen kai oikea kirjoitusmuoto on "Barrabás", jossa viimeisen a-kirjaimen päällä on joku outo korostusmerkki, mutta ei silläkään mitään hakukoneilla tunnu löytyvän. Paitsi Wikipedia-sivu itse bändistä.

Joka tapauksessa tässä on nyt kolme kuvaa. Kuten aiemminkin, ensimmäinen kuva on laatikon etukannesta, toinen sen takakannesta ja kolmas kuva itse kelanauhasta. Ken on taas kerran tehnyt huolellista työtä. Koko paketti oli ensiluokkaisen turvallisesti paketoitu ja kelanauha on kelmutettu, jotta nauha ei pääsisi aukeamaan kuljetuksen aikana. Huomaa muuten, että etukannessa "Barrabas" on kirjoitettu tavallisella a-kirjaimella.

barrabas barrabas reel box front

Takakannessa sanotaan: "Spain! Land of bullfights, flamenco guitars, rare sherry and Rock". Varsin ärsyttävää. Itse inhoan Espanjassa juuri sen barbaarista härkätaisteluidiotismia. On mielipuolista, että eläinten kiduttamisesta on tehty rahaa tuottava näytös, jossa lauma alkeellisia juntteja käy vierailemassa. Kataloniassa, joka saattaa kohta itsenäistyä tai sitten ei, härkätaistelut on kielletty ja se on ehdottomasti ainoa oikea tapa toimia.

barrabas barrabas reel box back

Lopuksi siis vielä kuva varsinaisesta sisällöstä.

barrabas barrabas reel

LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-10-20: Kuuntelin taas albumia YouTubesta ja se kuulostaa koko ajan paremmalta. Mahtavaa groovea ja kappaleet hienoja!