Jeff Beck Group kelanauha hankittu

Hankin äsken Buy It Now ostona eBaystä Jeff Beck Groupin kelanauhan Jeff Beck Group (1972). Wikipedian mukaan albumi sai aikanaan hieman ristiriitaisen vastaanoton. Osa kriitikoista on lytännyt albumin huonona ja osa taas on pitänyt siitä.

Löysin tämän kelanauhan ihan tekemällä haun "jeff beck reel". Minulla on jo entuudestaan kelanauhat Truth ja Beck-Ola enkä itse asiassa edes tiennyt, että tämäkin albumi oli saatavilla kelanauhana. 3¾ IPS on nauhanopeus ja hankinta maksoi 50 USD plus kulut päälle. En olisi välttämättä paljon enempää halunnutkaan maksaa.

En ole varma, mutta uskoisin tämänkin nauhan olevan aika harvinainen. Keräilysivusto discogs.com ei ainakaan tunne sitä kelanauhamuodossa ollenkaan. Samoin muuten on sen tänään saamani Sugarloaf kelanauhankin suhteen. Ei ole listattuna ollenkaan.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-10-17: Kuuntelin äsken koko albumin etukäteen YouTubesta. Joku oli ripannut sen vinyylilevyltään ja laittanut sinne jakoon. Minulla on muuten ollut jo yli 25 vuotta Beckology 3CD boxi, joten kolme biisiä tältä albumilta tunsin jo etukäteen:

  1. I Can't Give Back The Love I Feel For You
  2. Going Down
  3. Definitely Maybe

Täytyy sanoa, että kokonaisuutena albumi on oikein hyvä. Ei kenties maailman muistettavimpien mestariteosten joukossa, mutta kuitenkin mukavaa kuunneltavaa. En ollenkaan ymmärrä miksi jotkut kriitikot ovat tätä aikoinaan haukkuneet.