Buddy Miles Live kelanauha voitettu ja Sugarloafin kohtalo selvisi viimeinkin

Heräsin viime yönä suunnitelmani mukaisesti ja huusin klo 03:40 kohteessa Buddy Miles Live (1971). Muistin eilen väärin eli aloitushuuto ei ollutkaan 38 USD, vaan noin 38€ eli 45 USD. En viitsi sanoa kuinka kovalla voimalla iskin, mutta sen voin paljastaa, että tämä nauha on minulle todella tärkeä kohde ja sen vuoksi maksimihuutoni oli kyllä aika rapsakka.

Joka tapauksessa tässä kävi paremmin kuin hyvin eli olin ainoa huutaja ja sain kelanauhan tuolla 45 USD aloitushuudolla. Tämäkin kohde kuuluu eBayn Global Shipping Programiin, joten maksoin samalla postituksen, tullit ja verot. Kaikenkaikkiaan kokonaishinta taisi olla noin 70€ luokkaa tai ihan vähän allekin. Nauhanopeus on tosiaan 7½ IPS ja kyseessä on tupla-albumi eli äänenlatu on hieno ja kuunneltavaa riittää. Myyjä ilmoitti myös koekuunnelleensa nauhan ja kertoi äänenlaadun olevan "excellent". Luotan häneen, sillä hänellä oli positiivisia palautteita yli 6200 ja positiivisten määrä oli täydet 100%.

Sain myös helvetin hyviä uutisia Willyltä Saksasta. Hän siis myi minulle sen Sugarloaf kelanauhan pari viikkoa sitten. Olin onneksi väärässä postitusmetodin suhteen, sillä vaikka se olikin halpa (6,99€), niin Deutsche Post on silti laittanut mukaan seurannan eli paketti olikin laitettu kirjattuna ja siis varustettuna seurantakoodilla. Kyseinen koodi ei vain näkynyt eBayn kautta, joten siksi arvelin, että kyseessä olisi tavallinen lähetys.

Willy laittoi minulle viestissään tuon seurantakoodin ja siitä selvisi, että kirjattu pakettini on ollut perillä Hakaniemessä jo tasan viikon verran eli se on saapunut sinne tiistaina 10.10.2017 klo 09:01. Kuitenkaan tästä saapumisesta ei ole tullut minulle minkäänlaista ilmoitusta Postilta! Joko sieltä ei ole laitettukaan saapumisilmoitusta tai postinjakaja on hukannut lapun tai jakanut sen väärään asuntoon. Onneksi aloin kysellä Willyltä lähetyksen perään, sillä jo viikon kuluttua se olisi palautunut takaisin lähettäjälle Saksaan! Voi vain arvailla miten paljon ei-kirjattuja, tavallisia kirjeitä ja paketteja Postissa hukkuu.

Olen nyt kuitenkin äärimmäisen helpottunut tämän Sugarloaf kelanauhan kohtalon selvittyä parhain päin. Nauha on erittäin harvinainen ja vielä harvinaisemmaksi sen tekee se, että nauha on edelleen sinetöitynä kokovartalokondomissaan, ts. kukaan ei ole kaikkien näiden vuosienkaan jälkeen vielä avannut sitä. Kuten aiemminkin mainitsin, kun avaan paketin kuuntelua varten, yritän varmistaa, että tilanne tulee videoitua Full HD laatuisena.

Vielä kolmaskin hyvä uutinen tuli tälle illalle näköjään. Sain juuri ilmoituksen PayPalista, että 36,50 USD eli maksamani ylimääräiset verot In Rock kelanauhasta on nyt palautettu luottokortilleni. Jätin äsken positiivisen palautteen myyjälle!