Nauhaluuppipaketti Vox Long Tomiin saapui

Viime aikoina ei ole mennyt kovin hyvin ostosten kanssa eikä kyllä mennyt nytkään. Vox Long Tom Echoa varten hankkimani nauhaluuppipaketti saapui äsken Englannista. Avasin sen ja totesin: "Ei vittu, tässähän on vain yksi nauhaluuppi eikä kymmenen!". Myyjä oli eBayn ilmoituksessa mainostanut otsikossaan "10 X Tape Loops For VOX LONG TOM Echo Tape loops NEW". Minä luulin tietenkin, että luuppeja on kymmenen kappaletta, mutta tuo "10 X" onkin mitä ilmeisimmin nauhatyypin tuotemerkki! Melkein 15€ yhdestä nauhaluupista ja postitus Englannista on aivan liian kallista! Jos olisin tämän tiennyt niin olisin tietenkin ostanut nauhaluupit suomalaiselta tekijältä!

Eihän tässä nyt tietenkään isosta summasta puhuta, mutta harmittaa se nyt silti niin saatanasti, että saakin yhden tuotteen kun olettaa saavansa kymmenen! Jätin silti myyjälle positiivisen palautteen, mutta kehotin muokkaamaan ilmoituksia yksiselitteisemmiksi. Tässä yhteydessä väärinymmärryksen mahdollisuus on aivan ilmeinen. Tuotteen kuvauksen tarkkuusarvio annetaan eBayn palautejärjestelmässä tähdillä yhdestä viiteen, ja siihen laitoin kyllä vain kolme eli "Neither inaccurate nor accurate". Muihin kohtiin laitoin täydet viisi tähteä.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-10-11: Ei mennyt hyvin niin, ja syy on yksinomaan minun! Minä ääliö en edes avannut nauhaluuppeja sisältävää muovipakettia, sillä olin muka näkevinäni, että sisällä oli vain yksi nauhaluuppi. Sain äsken sähköpostia myyjältä, jossa hän vakuutti sisällä olevan 10 nauhaluuppia ja niinhän siellä olikin! Ei helvetti mitä minä olen tehnyt, annoin kolme tähteä kohteen kuvauksesta oman typerän mokani takia vaikka myyjä olisi ansainnut täydet viisi. Kyllä nyt nolottaa.