Positiivinen viesti kelanauhoja myyvältä Keniltä

Kelanauhoja ja vanhoja vahvistinputkia myyvä amerikkalainen Ken oli lähettänyt vastauksen palautteeseeni. Kiitin häntä noin viikko sitten hänen huolellisesta pakkauksestaan ja hienosta tavasta hoitaa bisnestä. Ken todella ottaa huomioon asiakastyytyväisyyden ja tekee parhaansa, jotta kaupat onnistuisivat hyvin. Laitoin eilen hänelle vielä toisenkin viestin ja mainitsin, että häneltä ostamani Barrabas kelanauha oli minulle tuntemattomalta yhtyeeltä, mutta mainitsin koekuunnelleeni albumin YouTubesta.

Äsken Ken kiitti eBayn kautta saamastaan kannustusviestistä. Lisäksi hän kertoi Barrabas yhtyeestä sen verran, että 1970-luvulla hänen mukaansa bändi oli kulttimaineessa länsi-USA:ssa. Hän myös vahvisti, että Santanan vaikutteet bändiin olivat hyvin vahvat. Santanahan lähti lentoon Kaliforniassa, joten siksi ei ole ihme, että myös Barrabas on ollut siellä suunnalla suosittua. Myös meksikolaisten keskuudessa nuo espanjalaiset ovat varmaan olleet suosittuja ja heitä on Kaliforniassa riittänyt varmasti.

Tässä vielä loppuosa Kenin viestistä, jossa hän vahvistaa Barrabas (1972) kelanauhan harvinaisuuden (lyhenne "R2R" tarkoittaa "reel to reel"):

Rare to see them on R2R.

Hope you enjoy. And thank you I got your other note also appreciate the comments I do take selling these tapes seriously and enjoy doing it!! Great music!!

Peace, Ken

Sain juuri soiton UPS:in kuriirilta. Paketti toimitetaan minulle noin tunnin sisällä. Jokohan se Deep Purplen In Rock olisi nyt vuorossa? En tiedä. Voi olla myös Country Joe & The Fish Electric Music For The Mind And Body (1967). Oikeastaan saapumisjärjestyksellä ei ole minulle juurikaan merkitystä, vaan pääasia on, että kaikki paketit saapuvat ehjinä perille.

Posti toi muuten äsken yhden isomman kirjeen ja kaksi saapumisilmoitusta kirjatuista kirjeistä. Kirjeessä oli melko uudelta nuorelta kotimaiselta artistilta Jukka Nousiaiselta tilaamani kaksi CD-levyä ja yksi C-kasetti. Yksi CD-levy taitaa olla nimeltään Huonoa Seuraa ja se on muistaakseni myös se C-kasetti. Toisen CD-levyn nimeä en muista. Kuuntelen levyt ehtiessäni, mutta C-kasettisoitinta minulla ei tällä hetkellä ole.

Kirjatut kirjeet aion noutaa tänään Hakaniemen postista. Koodien perusteella yksi kirje on Englannista ja toinen Espanjasta. Vahva veikkaukseni on, että Englannista tullut kirje on Jasonin retrogames.co.uk:sta tilaamani Vortex Raider diskettiversio Commodore 64:lle. Espanjasta tullut kirje taas lähes varmasti on espanjalainen kasettiversio Boulder Dash pelistä MSX-tietokoneille. Aion lisätä kuvan tuosta Boulder Dash pelistä kyseistä peliä koskevalle omalle sivulleen.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-10-06: Kirjattujen kirjeiden sisältö vastasi arvauksiani. Kuva MSX Boulder Dash pelistä on lisätty. Laitoin myös Jasonille kiitokset Vortex Raiderista.