Terrorismi leviää ja iskut jatkuvat

Miltä näyttää terrorismirintamalla? Ei todellakaan hyvältä. ISIS-fanit levittävät ideologiaansa nyt jo sivistysmaissakin esimerkiksi lapsille ja kasvattavat näin uusia vihan ja sekopäisyyden kyllästämiä sukupolvia. Terrori-iskuja tuntuu myös tulevan tasaisella syötöllä. Iltalehti kertoo verkkoversiossaan 29.09.2017 seuraavaa:

Äärijärjestö Isisiä kannattanut muslimisaarnaaja rohkaisi ihmisiä terrorismiin ja esimerkiksi marttyyriksi kääntymiseen ryhtymisessä.

40-vuotias Kamran Hussain saarnasi muun muassa lapsille, kuinka marttyyriksi kääntyminen on parempi kuin koulussa käyminen.

Lontoolainen Old Bailey -oikeus tuomitsi muslimisaarnaajan 6,5 vuoden vankeuteen terrorismin edistämisestä. Tuomari Rebecca Pouletin mukaan Hussain saarnasi vihaa ja sekasortoa, kun Poulet kertoi tuomiosta torstaina Lontoon Old Bailey -oikeustalolla. Hussain itse vetosi sananvapauteensa. Tuomarin mukaan hän tuki kuitenkin yhtäjaksoisesti terrorismia.

Hussain saarnasi hyväntekeväisyysvaroin tuetussa moskeijassa, noin 250 kilometrin päässä Lontoosta luoteeseen.

Aivan epäilemättä tuo paskakasa olisi pitänyt tuomita elinikäiseen vankeuteen pimeässä kopissa eikä koskaan ulos. Mitenhän Suomessa olisi tuomittu tuosta rikoksesta? Todennäköisesti tekijä olisi saanut vain päänsilitystä tai jonkun minimaalisen tuomion.

Eilen luin, että Australiassa oli sattunut terrori-isku. Terroristi oli ajanut päin poliisiautoa, muistaakseni puukottanut ihmisiä ja sen jälkeen paennut ja ajanut pakettiautolla ihmisjoukkoon. Loukkaantuneita oli ainakin useita, mutta en ole tarkkaillut tuota tapausta sen jälkeen eli en tiedä tuliko lopulta kuolonuhrejakin.

Tänään 01.10.2017 taas luin Iltalehden verkkoversiosta, että Euroopassakin Allahia ylistetään taas hyvin kiivaasti. Nimittäin Ranskassa tapahtui joukkopuukotus, jossa kuoli ensimmäisten tietojen mukaan ainakin kaksi naista.

Kaksi uhria on puukotettu kuoliaaksi, sanoi paikallinen viranomainen Olivier de Mazieres AFP:lle.

Reuters kertoi poliisin lähteeseen viitaten, että tekijä olisi huutanut "Allahu akbar" ihmisten kimppuun hyökätessään. Sama poliisin lähde puhuu Le Figaro -lehden mukaan tapahtuneesta terrori-iskuna. …

Hyökkäys tapahtui noin kello 13.45 paikallista aikaa sunnuntaina, kertoi Le Monde -lehti. Saint-Charlesin rautatieasema on evaluoitu, ja Marseillen poliisi kehottaa ihmisiä välttämään aseman aluetta sekä sen ympäristöä.

Tapauksessa on aloitettu terrorismin vastainen tutkinta, kertoi oikeuslähde Reutersille.

Kuinka paljon onnellisempi paikka maailma olisikaan ilman uskontoja. Nämä uutiset ovat pöyristyttäviä ja herättävät pelkoa kunnon kansalaisissa.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-10-01: Onneksi sotilaat ampuivat Marseillen terroristin kuoliaaksi!


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2017-10-02: Yllä mainitsemani terrori-isku ei tapahtunut Australiassa, vaan Kanadassa. Muistin siis väärin.