Pappien pahuudella ei ole rajoja

En ole elämässäni montaa kertaa kirkossa käynyt. Vain käytännössä sen verran mitä koulu on pakottanut ja joitakin kertoja hautajaisissa. Häissä en ole mennyt kirkkoon koskaan, mutta hautajaisissa olen saattanut käydä ollakseni omaisten henkisenä tukena. En silti ole noussut ylös kun pappi on käskenyt nousemaan kunnioittamaan "herraa", vaan olen aina jäänyt istumaan. Pappeja pitää jatkuvasti vastustaa, sillä he edustavat pahuutta.

Minulla olisi vuosien varrelta vaikka miten monta tarinaa kerrottavana pappien ja uskovaisten kauheudesta, mutta tänään ajattelin kertoa vain yhdestä tapauksesta. Pahojen asioiden muisteleminen on henkisesti raskasta. Kerran minut oli koulun kautta pakotettu kirkkoon. En muista oliko se ala-asteen vai yläasteen aikana. Se oli kamalaa istua kuuntelemassa kovissa kirkon penkeissä niitä sairaita valheita. Papit yrittävät uskotella kansalle, että heillä on taikavoimia eli että he voivat "siunata" asioita ja vaikuttaa asioihin. He haluavat meidän uskovan, että papit ja piispat ovat välimiehiä kommunikaatiossa "yläkertaan". Tosiasiassa he kaikki ovat rahanahneita mafiosoja.

Olin siis tuolloin kirkossa ja kuulin omin korvin kuinka pappi uhkaili kansaa. Pappi sanoi pöyhkeästi: "Vain meillä kristityillä on toivoa pelastuksesta!". Eli hän uhkasi suurinta osaa maailman ihmisistä helvetillä ja vaati aivo-orjiltaan rahaa kirkollisveron ja kolehdin muodossa. En ole onneksi koskaan antanut yhtään rahaa kirkolle enkä tule antamaankaan.

Erotkaa tekin kaikki lahkoistanne heti mikäli olette vielä jäseniä. Eli vastustakaa pahuutta.