Katoliset tukevat pedofiilejä

Iltalehti kertoo 16.11.2012 seuraavasti:

Katolinen kirkko rahoittanut pedofiilejä sadoilla tuhansilla

Katolinen kirkko on maksanut lasten hyväksikäytöstä tuomittujen pappien oikeudenkäyntikuluja Australiassa.

Australiassa on käynnissä laajat selvitystyöt koskien lasten hyväksikäyttöä katolisessa kirkossa. Maan korkea-arvoisin pappismies, kardinaali George Pell piti aiheesta tiedotustilaisuuden Sydneyssä. (EPA / AOP)

Roomalaiskatolinen kirkko Australiassa on käyttänyt satojatuhansia dollareita puolustaakseen oikeudessa lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä jo aiemmin tuomittuja pappeja. Fairfax Media paljastaa, että katoliset veljeskunnat ovat jatkaneet pedofiilipappien tukemista, vaikka kyseessä olisi kirkonmies, joka on entuudestaan tuomittu jopa kolmesta hyväksikäyttörikoksesta.

Kirkko on palkannut pappien avustajiksi huippuasianajajia, joiden palkkiot ovat tuhansia dollareita päivässä. Jotkin oikeuskäsittelyt ovat venyneet useiden vuosien pituisiksi.

- On äärimmäisen loukkaavaa uhreille, että katolisen kirkon veljeskunnat jatkavat pappien ja veljien rahoittamista sen jälkeen, kun heidät on tuomittu. Näemme, mitä tapahtuu, ja mielestämme se on hävytöntä, Nicky Davis SNAP-järjestöstä sanoo.

SNAP on pappien hyväksikäyttämien uhrien tukiverkosto.

Yksi veljeskunnista, Christian Brothers Victoria on tukenut kahden jäsenensä oikeudenkäyntejä jo yli 400 000 dollarilla sen jälkeen, kun heidät oli jo tuomittu lasten hyväksikäytöstä. Toinen miehistä on muun muassa käyttänyt hyväkseen kristillisessä koulussa 11 poikaa, iältään 9 - 13-vuotiaita.

Miehille palkattiin asianajajat, yksityisetsivät, psykiatrit ja muita asiantuntijoita. Veljeskunnan johtaja Brian Brandon vahvisti tiedon.

- Joko sinä, veronmaksaja, maksat oikeudenkäynnit oikeusavun kautta, tai sitten seurakunta auttaa sinua maksamaan oikeudenkäynnin, Brandon perustelee käytäntöä The Age -lehdelle.

Hänen mielestään on parempi, että seurakunta maksaa oikeudenkäyntikulut, jos syytetyllä ei ole varaa maksaa niitä itse.

Lähde: The Age

Tässä on jälleen osoitus siitä miten mädäntynyt ja katala katolinen kirkko on. Se on yksi maailman hirveimmistä organisaatioista ja paavi sen suuri idiootti johtaja!