Erävoitto sensuuria kannattaville sioille (osa 2)

Suomi24:ään postauksiin käyttämäni proxy-sivusto vectroproxy.com on liittynyt sensuurisikojen rintamaan. Yrittäessäni tänä iltana päästä postaamaan Suomi24-palveluun, en pääsekään enää sivuille. Tarkemmin sanottuna mikään sivu ei enää lataudu minulla tuon proxyn kautta. Varmistimme vielä Uki Maanisen kanssa, että kyse ei ole koko proxy-sivustoa koskevasta ongelmasta: Ukilla sivu kyllä toimii aivan hyvin!

Johtopäätöksenä on, että Suomi24:n sensuurisiat ovat kannelleet proxy-sivuston ylläpidolle "asiattomista" postauksistani ja proxy-sivuston sensuurisiat ovat lammasmaisesti laittaneet IP-osoitteeni estolistalleen. Todellisuudessa postaukseni eivät ole olleet asiattomia, vaan ne ovat koostuneet pääasiassa Peten runoista ja satunnaisista kommenteista eräälle uskonto-aiheiselle keskustelupalstalle!

Nyt olen siis taas melkoisessa kiipelissä: Suomi24 estää reitittimeni IP-osoitteen kautta tulevat postaukset ja idioottiapinoiden ylläpitämä proxy-sivusto estää proxyn kautta otetut HTTP-yhteydet. Eli minun pitää löytää joko uusi access point Internetiin tai toinen proxy-sivusto, jonka ylläpitäjät eivät kannata sensuurisikoja. Nähtäväksi jää onnistunko tehtävässäni. Olen todella vihainen tästä törkeästä sananvapauden rajoittamisesta! Kuvittelin proxy-sivuston tukevan yksilön oikeutta yksityisyyteen ja sananvapauteen!


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-24: Hyviä uutisia! Minulta kesti rehellisesti sanottuna noin minuutti löytää Googlen avulla uusi proxy-sivusto, jonka kautta pääsen postaamaan Suomi24:ään. Heti ensimmäiset hakusanat tuottivat halutun tuloksen. Aiempi paska proxy-sivusto oli USA:ssa, tämä uusi on WHOIS-tietojen mukaan Espanjassa. Saapa nähdä kannattavatko espanjalaiset enemmän sananvapautta kuin amerikkalaiset. Olen täysin varma siitä, että Suomi24:n sensuurisiat yrittävät jatkossa joko blokata proxy-sivuston IP-osoitteet tai vaihtoehtoisesti valittaa proxy-sivuston ylläpidolle, jotta se blokkaisi reitittimeni IP-osoitteen. Miksihän typerät pellet eivät voi ymmärtää, että sananvapaus on avoimessa yhteiskunnassa tärkeää? Runojen ja mielipiteiden sensurointi on alkeellista toimintaa.