Henkisesti tärkeitä runoja

Uki Maaninen on uusimmassa runossaan Tosimiehen näkemys poikennut uskontoteemasta ja keskittynyt junttiuteen ja sukupuolirooleihin. Yhtä kaikki, runo sensuroitiin nopeasti Suomi24:n Runot-palstalta. Uki mainitsi, että vaikka teos ei ehkä taiteellisesti olekaan hänen kärkipäätään, se on silti hänelle henkisesti tärkeä teos. On taas poikkeuksellisen mukavaa, että saan tukea taiteilijan ilmaisuvapautta sivustollani.

Pete on myös tehnyt parikin uutta runoa: Adventisti ja skeptikko ja Protestanttinen pastori. Näistä erityisesti jälkimmäinen on hänelle mieluisa ja Pete mainitsi rakastavansa syvästi kielikuvaa "pastori muistuttaa ahnasta rottaa, joka vipeltää uhriensa luo". Se kuvaa kuulemma täysin osuvasti hänen tuntemaansa syvää inhoa pastoreita kohtaan. Täytyy myöntää, että minäkin pidän kovasti tuosta kohdasta.

Mitä tulee Suomi24:n sensuuripolitiikkaan, odotetusti Adventisti ja skeptikko poistettiin Runot-palstalta. Protestanttinen pastori on vasta äskettäin julkaistu, joten sitä ei ole vielä ehditty sensuroida. Raportoin vielä tähän blogiin mikäli poisto tapahtuu.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-18: Protestanttinen pastori on sensuroitu Suomi24:n Runot-palstalta. Aikaa kului arviolta reilu tunti.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-18: Protestanttinen pastori on sensuroitu myös Suomi24:n Adventismi-palstalta.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-18: Protestanttinen pastori on sensuroitu myös Suomi24:n Luterilaisuus-palstalta.