Runoilijaystäväni yhä inspiroituneina

Runoilijaystävieni hyvä luova kausi jatkuu. Pete on juuri saanut valmiiksi uusimman teoksensa Anglikaaninen kirkko. Vaikka kyseinen uskonlahko onkin Suomessa hyvin mitätön (Wikipedian mukaan rekisteröityneitä jäseniä vain 89 vuonna 2006), on se silti maailmanlaajuisesti merkittävä yli 77 miljoonalla jäsenellään. Runo on julkaistu myös Suomi24:n Runot-palstalla ja kuten aiempienkin runojen kohdalla, jäämme odottamaan milloin sensuurin sakset käyvät siihen kiinni.

Olen saanut hyviä uutisia myös Uki Maaniselta. Uki työstää kuin työstääkin parhaillaan runoa ortodokseista ja kuulemani mukaan jo kaksi ensimmäistä säkeistöä ovat valmiina. Toivotan Ukille työn iloa jos niin voi runon luonnin yhteydessä sanoa! Odotan innolla sitä, että pääsen julkaisemaan toisenkin runon ortodokseista. He ovat sen todellakin ansainneet. Hah hah haa!


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-11: Runo Anglikaaninen kirkko on sensuroitu Suomi24:n Runot-palstalta. Sensurointi tapahtui noin 15 minuutin kuluttua julkaisemisesta, joten saavutus on todella upea. Suomi24:n idiootit saavat ansionsa mukaan, sillä aion laittaa Peten runon takaisin palstalle aivan välittömästi.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-11: Pete on vielä illan päätteeksi tehnyt yhden säkeistön minirunon Paavi. Kuten tapanani on, teos on julkaistu sivustoni lisäksi myös Suomi24:n Runot-palstalla.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-12: Runo Paavi on sensuroitu Suomi24:n Runot-palstalta. Olen nyt palauttanut sen sinne ja laittanut vielä lisäksi kuumaksi perunaksi Katolilaisuus-palstalle.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-12: Ystäväni Volmari Kaalikoski sanoo olevansa innostunut Peten ja Ukin uusista runoista. Hän aktivoitui itsekin tekemään teoksen Entinen gigolo. Runo sensuroitiin Suomi24:n Runot-palstalta noin kahdessa tunnissa, jonka jälkeen laitoin sen palstalle uudelleen.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-12: Paavi on viestiketjussa leimattu "trollaukseksi" ja sensuroitu pois Suomi24:n Katolilaisuus-palstalta.