Vastaisku sensuuripelleille

Peter af Höllenström on alkanut tosissaan kyllästyä Suomessa harrastettuun sensuuripelleilyyn. Hänen vastaiskunaan on napakka näpäytys Kusta kaivossa, joka kertoo konstailemattoman totuuden esimerkiksi Suomi24:n Runot-palstasta ja Suomi24:n ylläpidosta. Hienoa työtä, Pete. Kiitoksia tuestasi.

Me seisomme yhtenäisenä sananvapautta puolustavana rintamana, joka ei koskaan anna periksi sensuuripelleille. Suomesta ei saa tulla takapajulaa, jossa kansalaisten vapautta itseilmaisuun rajoitetaan törkeällä tavalla. Meillä on jo riittävästi esimerkkejä diktatuureista, joissa kansan oikeudet on poljettu lokaan ja totuudet korvattu johtajien määräämillä harhakuvilla!


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-06: Sensuurin uhriksi joutuvista runoista kertova totuudenmukainen runo Kusta kaivossa on sensuroitu Suomi24:n Runot-palstalta. Palstalla olevan idiotismin määrää on vaikea kuvailla sanoin. Siellä on uskomattoman tyhmää väkeä aivan kuten Suomi24:n ylläpidossa.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-09-07: Peten uusimmat yhden säkeistön minirunot Raamattu ja Uskonto on sensuroitu Suomi24:n Runot-palstalta. Täytynee pitää onnistuneen runon yhtenä merkkinä sitä, että se poistetaan kansan silmistä.