Sensuuria jälleen luvassa

Ei tarvitse olla suuri ennustaja arvatakseen, että Peter af Höllenströmin uusin runo Esimerkillinen avioliitto tulee joutumaan sensuurin uhriksi suomi24-palstan "Yleistä islamista"- ja "Runot"-palstalla. Tässäkään tapauksessa ei kuitenkaan olisi mitään perusteltua syytä sensuuriin. Peten runo on nimittäin erittäin totuudenmukainen.

www.answering-islam.org kertoo 19.08.2012 seuraavasti:

Islamin lapsimorsiamet

Profeetta Muhammed oli 52-vuotias ja Aisha 9-vuotias, kun he solmivat avioliiton ja täydellistivät sen seksuaalisesti. Aisha oli Muhammedin toinen vaimo. Muhammed noudatti arabialaista tapaa avioituessaan tytön kanssa, jolla oli juuri ollut ensimmäiset kuukautisensa. Hän ei siis suinkaan ollut ensimmäinen, joka teki niin.

Muhammed ei osoittanut teollaan ainoastaan hyväksyvänsä asian, vaan myös varmisti, että tavan noudattamista jatkettaisiin, asettamalla oman "sunnansa", elämäntyylinsä jumaliseksi ihanteeksi, jota muslimien tulisi seurata. Muhammedin teko ja hänen opetuksensa avioliitosta loivat näin islamilaisen perinnäistavan: Tyttölapsia pidetään aikuisina ja näin ollen täysin valmiina avioliittoon ja seksuaalisuhteeseen heidän saatuaan ensimmäiset kuukautisensa.

Monien lännen muslimien on vaikea hyväksyä, että Aisha oli vasta 9-vuotias, kun heidän profeettansa oli seksuaalisuhteessa hänen kanssaan. Arvostetuimmat Hadithit sekä islamilaiset tiedemiehet historian aikana kuitenkin todistavat Aishan olleen 6-vuotias kihlautuessaan ja 9-vuotias aloittaessaan sukupuolielämän Muhammedin kanssa.

Uskon, että vain harvat www.kolttonen.fi:n kaltaiset saitit uskaltavat kertoa sensuroimattoman totuuden aroistakin aiheista. Vai osaatko sinä kuvitella, että jokin valtamedia julkaisisi Peten Esimerkillinen avioliitto -runon, vaikka kyseessä onkin vain karun totuuden kertova teksti?


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-08-19: Ennustus on käynyt toteen. Peten runo Esimerkillinen avioliitto on poistettu suomi24:n "Runot"-palstalta.


LISÄYS YLLÄ OLEVAAN BLOGIKIRJOITUKSEEN 2012-08-20: Esimerkillinen avioliitto on poistettu myös "Yleistä islamista"-palstalta.