China Miner etenee

Jatkoin tänään pelkotilojeni kohtaamista ja pelasin China Mineria. Edistystä ei ensin oikein tuntunut tulevan ja juuri kun olin kovan yrittämisen jälkeen pääsemässä ennätykseeni neljännessä huoneessa, pelissä ilmeni turhauttava bugi. Alla olevasta kuvasta käy ilmi miten kaivosmies on pompannut ruudun yläreunan päälle:

china_miner_level_4_bug

Ärsyttävintä tässä bugissa on se, että kun kaivosmies on joutunut liian ylhäälle, sieltä ei ole enää mitään keinoa päästä pois. Kuoleminenkaan ei tuon "ylösnousemuksen" jälkeen onnistu, vaan peli on lopetettava kokonaan. Olin pelannut arviolta kaksi ja puoli tuntia kun pelini keskeytyi tuohon ohjelmistovirheeseen - en siis ollut kuluttanut tuota aikaa yhdessä pelissä, vaan kaikissa yhteensä. Sen jälkeen pidin useamman tunnin tauon.

Palattuani olin taas kohtuullisessa vireessä ja osasin välttää neljännen huoneen bugin. Onnistuin jopa pääsemään viidenteen huoneeseen. Sen nimi on Loony Jetman ja kuva ruudusta on tässä todisteena:

loony_jetman

Eteneminen on näin vaikeassa pelissä hyvin hidasta, mutta sitä kuitenkin tapahtuu. Lasken jokaisen vihollisen ja esteen ohittamisen pieneksi voitoksi.